Energiebesparing en meer comfort

Energiebesparing en meer comfort

Een blog over het delen van ervaringen rondom klussen in huis en het verduurzamen ervan. De focus ligt op meer comfort, lager energieverbruik en een slimmere woning. Met voldoende tips hoe je dit zelf kan doen. Je kunt meer dan je denkt!

Mijn naam is Michael Boelen en ik ben @mboelen op Mastodon. Samen met partner en ons kind wonen we in het Brabantse dorp Vlijmen (regio Den Bosch). Verduurzamen en klussen is voor mij een ietswat uit de hand gelopen hobby en komt voort uit de werkzaamheden aan onze woning. Deze werkzaamheden hebben vooral het doel om de woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Inmiddels hebben we grote stappen gemaakt!

Terwijl ik nieuwe inzichten op doe tijdens de diverse klussen, maak ik foto’s en werk ik ze uit tot volwaardige artikelen. Voor mij een archief van uitgevoerde klussen en voor een ander inspiratie om ook zelf aan de gang te gaan. Wil je feedback delen of heb je een vraag? Dan ontvang ik dat graag via Contact. Meestal krijg je binnen een paar dagen antwoord.

https://meereco.nl/

由使用者 optilete optilete2023年10月18日 08:04 所貼文

評論

尚無評論。

新增評論

登入註冊 添加評論